Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jo to se fakt může stát

 

Možná že děti jsou nejkrutější, nejvíc se posmívají a psychická bolest je většinou horší než ta fizická. U nás má ráda přírodu skoro celá třída, takže to není problém. Jenom pár kluků žere auta a ty nemáme moc rádi my. Takže když se vás někdo zeptá: "Máš rád přírodu?!" a vy ho neznáte co řeknete? Když řeknete ne, on jí může mít rád a bude to brát jako urážku. Když řeknete ano tak on jí nemusí mít rád a bude se Vám smát. Na výběr ze dvou možností, ale když řeknete jednu máte 50% že jste to úplně pos***i. Takže co říct? Tak to nevím ani já, ale napište nám do komentářů, ale pozor TOTO JSOU STRÁNKY O PŘÍRODĚ NE SCHRÁNKA DŮVĚRY! Takže pište k tomuto případu.

Děkuji!      Greentree

PS. Já osobně si myslím, že by jsme si měli stát za svým názorem, ať už zastáváme jakýkoliv názor.

Zuzka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super

Milča,6. 2. 2012 20:44

Tyhle stránky jsou super. Myslím si, že když někdo nemá rád přírodu, je úplně tupej, neměli bychom se tajit svými názory, jen je hrdě prohlašovat, bez ohledu na to, jestli se nám někdo bude smát.

Re: super

Kaču,22. 3. 2012 19:55

Jo máš pravdu,já jsem jedna ze zakladelů greentree a souhlasím s tebou,ale slabším osobnostem by to mohlo dělat problém.

je to jedno

verča,24. 12. 2011 14:35

podle mě je jedno co si o tobě lidi myslí......teda pokud to neni prézoš nebo tchoř (to protože to příšerně páchne když si o tobě myslí že ho chceš sníst:D)

Re: je to jedno

verča,24. 12. 2011 14:36

no ale k týhle věci o přírodě teda nevím ......tak třeba.......co tě to zajímá???